BURGERFEST si-a anuntat juriul si care sunt restaurantele participante

BURGERFEST si-a anuntat juriul si care sunt restaurantele participante

Juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche)

Juratii BURGERFEST BATTLE, care vor alege cel mai bun burger prezent la festival, aproape ca nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fie ca sunt chefi renumiti sau fini cunoscatori ale bucatelor alese, juratii BURGERFEST vor avea o misiune grea: vor alege cel mai reusit burger prezentat de restaurantele de top prezente in competitie.

Nico Lontras - Chef Rare Foods -  a devenit cunoscut publicului din Romania dupa ce s-a calificat in finala emisiunii Top Chef. Dupa ce a petrecut aproape 20 de ani departe de tara, Nico a decis ca este mai bine acasa, ajungand azi sa fie considerat drept unul dintre cei mai buni bucatari romani.

 Florin Scripca - Jurat Masterchef - este cunoscut tuturor ca Chef Foa. A inceput sa munceasca in domeniul culinar de la 18 ani si, desi are doar 32 de ani, Foa are o cariera bogata in spate. El este creierul echipei de bucatari Flavours Food Design si are in subordine 10 bucatarii, printre care si Biutiful, Stradale si divizia de catering Flavours. Incepand cu anul 2014, face parte din juriul Masterchef Romania.

Marius Tudosiei este proprietarul Bacaniei Vechi si si-a inceput cariera in domeniul culinar in 2010, pentru a raspunde nevoilor familiei, dar si pentru a veni in intampinarea celor care vor sa manance sanatos si gustos. In prezent, se ocupa atat de educatia cat si de hrana copiilor din gradinite, gateste pentru corporatistii de pe strada Fabrica de Glucoza si pentru cine trece pragul Bacaniei. Toate aceste activitati, desi par foarte diverse, au ceva in comun -  ingredientele naturale si pasiunea pentru bucatarie.

Jurizarii celor trei specialisti de mai sus se vor supune urmatoarele restaurante, in batalia pentru cel mai bun burger:

Burger Bar (Bucuresti) /   Burger Box (Bucuresti) / Burger Van (Bucuresti)   /  Bistro de l'Arte (Brasov) /  Ludic(Bucuresti)  /  Modelier (Bucuresti)  /  Old Brick Pub (Bucuresti)

Lista completa a restaurantelor va fi anuntata saptamana viitoare.

Primul festival dedicat burgerilor din Romania - BURGERFEST - va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala. Pe langa cei mai deliciosi burgeri oferiti de restaurantele participante, publicul se va putea bucura si de muzica, asigurata de trei dintre cele mai pe val trupe romanesti ale momentului.

Astfel, pe scena BURGERFEST vor urca GOLAN, NISTE BAIETI si R.O.A., iar DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianta, pe tot parcurul festivalului.

Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Abonamentele pe trei zile se pot cumpara in avans, in retelele MyTIcket.ro si Iabilet.ro

Prima editie BURGERFEST isi propune trei lucruri:

In primul rand, sa aduca in fata publicului cele mai gustoase si aspectuoase preparate culinare ale genului, pregatite de bucatari talentati din localuri care au acest produs in meniu in mod obisnuit.

Acest lucru inseamna ca, in fiecare zi de BURGERFEST, publicul va putea alege din cea mai variata oferta de burgeri pe care o poate avea la dispozitie, intr-un singur loc.

In al doilea rand, BURGERFEST va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, impreuna cu bucatarii lor.

O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Nu in ultimul rand, BURGERFEST propune o experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu multa muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie eleganta, cu un decor shabby chic.

BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc si organizat de Live Pro si Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann's si Algida.

Parteneri media: Adevarul.ro, Adevarulfinanciar.ro, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, 220.ro, Music Channel, eCuisine.ro, Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urban.ro, Urbology.ro, 9am.ro, ziarulring.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, Restograf.ro, getlokal.ro si IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related