Peste 10.000 de participanti, la prima editie BURGERFEST

Peste 10.000 de participanti, la prima editie BURGERFEST

Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti.

Pragul festivalului a fost trecut de peste 10.000 de persoane, in cele trei zile, care au cosumat aproximativ 14.000 de burgeri. Au avut loc 4 concerte cu Golan, Coma, Niste Baieti si ROA, doua concursuri pentru cel mai bun burger - unul de amatori si unul de profesionisti.

La festival au participat noua restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, de la wine bar, la cocktail bar.

Au fost amenajate un food court, un lounge, spatii recreationale cu fussball, tir, tenis de masa sau badminton si un spatiu dedicat copiilor, realizat cu sprijinul Asociatiei Ajungem Mari.

La realizarea festivalului a lucrat o echipa de productie de aproximativ 60 de persoane.

Biletul de intrare a fost 15 lei.

Interesul publicului pentru festival a depasit asteptarile organizatorilor, care pe aceasta cale doresc sa multumeasca celor care au inteles ca un burger gourmet nu este un produs de fast food, iar preparea lui poate dura mai mult.

In ceea ce priveste competitia pentru cel mai bun burger, la capitolul amatori, iata castigatorii:

  • Locul 1 - Cezar Stanislau
  • Locul 2 - Ovidiu Vasile
  • Locul 3 - Maximilian That

Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival, iar burgerul lui Cezar Stanislau va putea fi degustat, timp de o saptamana, la restaurantul Ludic (Strada Aaron Florian 3A). Le multumim tuturor celor care au participat la competitia de amatori si ii asteptam si la editia viitoare!

Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume Burger Bar (Bucuresti) , Burger Box (Bucuresti) , Burger Van (Bucuresti) , Bistro de l'Arte (Brasov), Grand Combo (Bucuresti), Ludic(Bucuresti), Modelier (Bucuresti), Old Brick Pub (Bucuresti), Sky Bar (Bucuresti)

 

Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST:

Locul 1 - Bistro de l'Arte

 

Locul 2 - SkyBar Dorobanti

 

Locul 3 - MODELiER

 

Le multumim tuturor restaurantelor participante!

Organizatorii multumesc in primul rand publicului, pentru participare si tuturor persoanelor implicate in realizarea nebuniei burgerilor.

BURGERFEST a fost un eveniment sustinut de Ciuc si organizat de Live Pro si Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann's si Algida.

Parteneri media: Adevarul.ro, Adevarulfinanciar.ro, Mixtopia.ro, Bestmusic.ro, Cinemagia.ro, Eva.ro, Gustos.ro, 220.ro, Music Channel, eCuisine.ro, Cosmopolitan.ro, Femeia.ro, Orasulm.eu, Sub25.ro, Urban.ro, Urbology.ro, 9am.ro, ziarulring.ro, anyplace.ro, urbankid.ro, trilulilu.ro, feeder.ro, Restograf.ro, getlokal.ro si IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related