Automobil Clubul Roman obtine Trofeul FIA pentru Siguranta Rutiera cu campania #seatbeltb00bing

Automobil Clubul Roman obtine Trofeul FIA pentru Siguranta Rutiera cu campania #seatbeltb00bing

Inceputul acestei luni marcheaza un nou succes pentru Automobil Clubul Roman. Pe 7 mai, la Tunis, in cadrul Galei sustinute de Federatia Internationala a Automobilului (FIA), clubul romanesc a obtinut Premiul I pentru Siguranta Rutiera, la categoria Inovatie.

Trofeul, acordat pentru campania #seatbeltb00bing, prin care se promoveaza purtarea centurii de siguranta, reprezinta inca o dovada a recunoasterii de care Automobil Clubul Roman se bucura pe marea scena internationala, pentru actiunile desfasurate pe linia sigurantei rutiere si a reducerii accidentelor pe drumurile publice.

Lansata la 1 septembrie 2014 de catre Automobil Clubul Roman si Publicis Romania, campania #seatbeltb00bing s-a bucurat de o uriasa audienta pe plan national si international, fiind preluata de media TV si online pe mai multe continente si adunand, doar in cateva zile de la lansare, peste 100.000 de vizualizari.

Federatia Internationala a Automobilului este una dintre cele mai active organizatii mondiale in domeniul sigurantei rutiere si a sportului auto.

Trofeul a fost inmanat reprezentantului ACR in prezenta unor personalitati de seama ale organizatiilor internationale, precum Jean Todt - Presedintele FIA si Trimis Special pentru Siguranta Rutiera al Secretarului General al ONU, Thierry Willemarck - Presedintele Regiunii I FIA, Werner Kraus - Presedintele AIT, dar si reprezentanti ai vietii publice din tara gazda.

"Am crezut de la inceput in aceasta campanie indrazneata si ne bucuram mult ca am reusit sa ne atingem tinta si sa sensibilizam automobilistii cu privire la utilizarea centurii de siguranta. Siguranta rutiera trebuie sa fie o prioritate in Romania si, prin eforturi coagulate, vom reusi sa atingem obiectivele mondiale promovate de catre FIA prin campania FIA Action for Road Safety (Actiunea FIA pentru Siguranta Rutiera) 2011 – 2020, de reducere drastica a numarului accidentelor rutiere.

Trofeul oferit de FIA demonstreaza ca eforturile noastre continua sa fie recunoscute, dar, mai ales, ca o idee neconventionala, curajoasa reuseste sa ajunga intr-un timp extrem de scurt la milioane de romani si este apreciata de intreaga lume.", precizeaza reprezentantul ACR, Alin Drosu.

Printre recentele trofee nationale si internationale repurtate de Automobil Clubul Roman se numara:

- Primul Trofeu al Calitatii din Romania (Fierul de Cristal), fiind prima oara cand un astfel de premiu a fost acordat unei organizatii neguvernamentale;
- Premiul FIA pentru Protectia Consumatorului acordat pentru apararea drepturilor automobilistilor si anularea taxei auto. Campania ACR a condus la strangerea a peste 120.000 semnaturi, iar petitia a fost inaintata de catre ACR Parlamentului European;
- Premiul de Excelenta in Siguranta Rutiera al Comisiei Europene, primul premiu de acest fel acordat unei organizatii din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related