5 ani de crestere spectaculoasa pentru firma clujeana BRODA

5 ani de crestere spectaculoasa pentru firma clujeana BRODA

Firma clujeana Broda, filiala a Araco International B.V., sarbatoreste luna aceasta 5 ani de activitate in domeniul personalizarii materialelor promotionale prin broderie, serigrafie, transfer termic.

Aniversarea a fost celebrata atat intern, printr-un dineu dedicat angajatilor, cat si extern, printr-o serie de campanii dedicate clientilor si partenerilor.

"Cu ocazia acestui eveniment special pentru noi, vreau sa transmit ca marcam 5 ani de activitate sub semnul calitatii si atentiei la detalii, in urma experientei dobandite cu lucrari complexe si clienti mari, atat nationali si internationali, printre care Lander, Lexonn, Samdam, Chilli Ideas, Your Promo." declara Flaviu Craciun (Administrator Broda).

 

"Sunt bucuroasa sa pot spune ca avem aici, la Broda, o echipa deosebita. Fie ca vorbim de broderie, serigrafie sau transfer termic, personalizam o gama larga de produse textile, de la sepci, tricouri, lanyards si echipamente de lucru pana la prosoape, sacose textile si accesorii auto.

Cea mai mare provocare de pana acum? As spune ca a fost comanda pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014– personalizarea a 60.000 de tricouri cu numarul 12, pentru "suporterul de acasa". Parea o misiune imposibila sa finalizam comanda inainte de eveniment, insa ne-am mobilizat cu totii si am scos-o la capat" declara Cristina Craciun (Director General Broda).

Firma Broda a inregistrat, in ultimii ani, o crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri – de la 100.000 EUR in anul 2010 la peste 1.200.000 EUR in anul 2014. Printre brandurile comercializate de Broda se numara Niltons – sepci si tricouri, Sophie Muval – halate de bumbac si prosoape, Seano si Brickstone – echipamente de lucru.

Propriile laboratoare de imprimare si stocurile interne de materiale promotionale reprezinta avantajele lor competitive in raport cu alte firme din domeniu. Articolele pot fi personalizate prin tehnici moderne, printre care se numara tampografia si broderia laser.

"Multumim tuturor partenerilor nostri care au vazut in noi un furnizor de incredere si ne-au onorat cu comenzi in toti acesti ani – ii asteapta surprize din partea noastra in perioada urmatoare, dar nu si in ceea ce priveste personalizarea de calitate – aceasta este o constanta la Broda!", declara Flaviu Craciun (Administrator Broda).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related