Istoria Campionatului Mondial de Fotbal in 6 postere minimaliste

Istoria Campionatului Mondial de Fotbal in 6 postere minimaliste

Din pacate, intre Romania si Campionatul Mondial de Fotbal, poate cel mai dorit burlac din lumea sportului cu balonul rotund, nu s-a infiripat o poveste de dragoste. Echipa noastra nationala de fotbal ramane fata aia ok-ish, pe care CM o mai suna din cand in cand sa iasa la un suc. Si atat. Iar noi ramanem cu nostalgia vremurilor mai bune, cand toti jucatorii echipei nationale si-au vopsit parul intr-un superb galben-pui.

Dar sa nu fim invidiosi. La urma urmei, Campionatul Mondial inseamna mai ales spectacol, fotbal de cea mai inalta clasa. Designerul Nick Barclay, nativ al Australiei, tara cu un parcurs la CM cam la fel de neinteresant ca al nostru, comemoreaza cateva din cele mai spectaculoase goluri date pana acum in aceasta competitie. Cum? Printr-o serie de postere minimaliste. Un fel de mica istorie a Campionatului Mondial pe repede-inainte. Pentru detalii despre fiecare din golurile ilustrate de Barclay, apelati cu incredere la Google. 

Istorie o sa (in)scriem si noi la Cupa Agentiilor la Fotbal 2014, sustinuta de  Event Stuff si echipata de PUMASe intampla pe 29 si 30 mai la Daimon Sports Club si cu siguranta vom fi martorii unor goluri care sa merite o serie de postere minimaliste. Asa ca haideti sa-i sustineti pe publicitarii vostri preferati. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related