In atmosfera Woodish, asaza-te pe Photoliu si ascult-o pe Maria Burachu

In atmosfera Woodish, asaza-te pe Photoliu si ascult-o pe Maria Burachu

Un ceai, o cafea? Apa? Imediat. Asa, poftiti. Cu placere. Ne-am facut comozi, da? Incepem. Astazi vorbim un pic despre lemn si oamenii care il apreciaza, "oameni sensibili in suflet si in palme", cum ii descrie Maria Burachu, designer de obiect, cea care a pus bazele proiectului Woodish. Pe care il considera extensia ei. 

Ne-a explicat: Woodish este incununarea tuturor pasiunilor care ii fac zilnic inima mai usoara si pasul mai sprinten: lucrul manual, natura, designul, fotografia si banii.

Pe Maria o gasiti pe Facebook si pe site-ul proiectului Woodish, are aparitii si pe Bucharest Design Center, iar in viata de zi cu zi e la Photoliu, brandul de mobilier personalizabil, unde lucreaza alaturi de Irina Pogonaru. Si mai e de gasit si in randurile de mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related