Propaganda a comunicat promotia "Castiga o bucata de Ardeal"

In aceasta vara, Orkla Foods Romania a continuat platforma de comunicare dezvoltata in anii trecuti, adaugandu-i acum si o componenta promotionala, “Castiga o bucata de Ardeal”.

Promotia a fost comunicata publicului larg prin intermediul celor doua spoturi TV, „Pensiunea” si „Terenul”, si a avut un mecanism simplu si un premiu neobisnuit, “O bucata de Ardeal”. Astfel, pentru fiecare 100 de grame de produs Ardealul, participantii au avut o sansa la premiul zilnic, o excursie in Ardeal, iar la 300 de grame de produs, in orice combinatie de gramaje, cumparatorul era inscris la tragerea la sorti pentru premiul cel mare, “Bucata de Ardeal”. Campania ce s-a desfasurat in perioada 1 iulie – 1 septembrie a fost valabila pentru toate sortimentele Ardealul, pate si mancaruri la conserva de 300 de grame.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related