MMMai multa energie si aroma la Inmedio!

MMMai multa energie si aroma la Inmedio!

Inmedio a introdus in magazinele sale cafeaua proaspat macinata Doncafe, in doua variante de dozaj: mica si mare.

Campania „Mica. Mare. Macinata.” se adreseaza tuturor celor care isi incep ziua cu o cafea buna si ii imbie la o oprire pentru doza de placere si energie in galeriile comerciale si in mall-urile in care sunt amplasate magazinele Inmedio.

Pentru a le face consumatorilor cunostinta cu noul produs, Inmedio si Doncafe lanseaza in luna iulie si o promotie aromata: cei care comanda o cafea mica primesc una mare. Campania se desfasora pana pe 10 august, in limita stocului disponibil.

Mica. Mare. Macinata.

Inmedio si-a propus sa anunte consumatorii de cafea ca de acum se pot bucura de noi beneficii atunci cand isi cumpara cafeaua din reteaua de magazine: pentru ca boabele sunt proaspat macinate, ei se vor delecta cu un gust mai intens si mai bogat. In plus, acum pot alege doza ideala de cafea, dupa pofta sau nevoie.

Campania a fost conceputa si dezvoltata impreuna cu agentia Republika, iar numele ei porneste de la acel „MMM...!” pe care o cafea proaspata si intens aromata il provoaca degustatorilor.

Mai mult decat o onomatopee, este acronimul beneficiilor pe care Inmedio le ofera clientilor de cafea: cele doua optiuni de dozaj (mica si mare) si faptul ca este proaspat macinata. Inmedio ofera in luna iulie si 10.000 de cafele pentru zile mai productive si mai placute.

"Pentru consumatori, cafeaua este un ritual zilnic important: un pick-me-up la trezire, un combustibil la lucru, un liant social in timpul liber. Mai presus de toate, cafeaua inseamna placere. De aceea, ne-am propus sa oferim clientilor nostri doza zilnica de placere in aceasta noua forma – proaspat macinata si in doua variante de dozaj. Mai mult decat atat, in luna iulie le vom oferi clientilor si 10.000 de cafele din partea casei, pentru ca ei sa incerce noua reteta, din boabe proaspat macinate", spune Petruta Ionita (reprezentant Inmedio).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Republika

Republika este o agentie romaneasca lansata in anul 2008, initial pozitionata ca agentie de social media intr-o perioada in care comunicarea brandurilor romanesti pe Facebook era abia la inceput. Odata cu extinderea... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated