Noi oameni in cadrul agentiei 1st One Communication

Alexandru Filip, 24 de ani, s-a alaturat echipei de comunicatori ai agentiei 1st One Communication, pe pozitia de Account & Project Manager. Alexandru vine cu o experienta valoroasa atat in domeniul relatiilor publice, cat si in domeniile conexe din aria comunicarii. Cariera lui a inceput la saptamanalul CAPITAL, unde a ocupat pozitia de redactor chiar in primul an de facultate. S-a alaturat apoi profesionistilor in relatii publice, iar pana de curand a facut parte din echipa Ogilvy PR. Alexandru a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative cu o specializare in Relatii Publice si una in Publicitatate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related