Astazi incepe Marele Picnic ShortsUP

Astazi incepe Marele Picnic ShortsUP

Astazi incepe Marele Picnic ShortsUP, miscarea spectatorilor dinspre salile de cinema spre pajistea intinsa din Gradina Botanica Bucuresti. Timp de doua zile, filmele de scurtmetraj se vor vedea pe un ecran gonflabil, departe de agitatia orasului. Programul incepe la ora 18.00, vineri si sambata, si poate fi consultat integral aici.

Accesul la eveniment se face prin Splaiul Unirii (Strada Portocalelor) iar locul de desfasurare al picnicului este denumit ”Gradina Italiana”. Inainte de filme, publicul e invitat sa descopere Gradina Botanica printr-un tur ghidat de asociatia Team Work, sa-si antreneze imaginatia cu jocuri de societate sau sa participe la lectiile de frisbee organizate de Bucharest Ultimate.

Opt scurtmetraje premiate concureza pentru titlul de cel mai bun film in competitia ShortsUP Audience Award. Spectatorii le vor vedea tolaniti pe paturi, la racoarea gradinii.

Programul de vineri vine cu Mythopolis (Polonia, 2013), o comedie animata in care personaje legendare din mitologia greaca sunt nevoite sa-si rezolve problemele in lumea prea complicata de azi. Sambata, cantitatea de comedie creste semnificativ cu Pistolar (SUA, 2014), western modern despre pericolul onestitatii absolute povestit de vocea unui narator cu (prea multa) personalitate. 

Tot sambata, proiectia de film e precedata de interventia muzicala a lui K-lu, DJ cunoscut pentru performance-uri de turntablism, seturi muzicale presarate cu scratch¬uri si momente speciale decupate din filme clasice. De la 20 la 22.00, inainte de inceperea filmelor, gradina rasuna cu funk, hip-hop si breaks, un mix cu invitatie la visat si dansat.

Pentru a ocupa un loc confortabil pe iarba, cinefilii sunt sfatuiti sa vina inarmati cu paturi dar si cu protectie anti-tantari. Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate la fata locului la pretul de 25 de lei/ seara sau 40 lei/abonament, in limita locurilor disponibile.

Marele Picnic incheie sirul de proiectii de vara ShortsUP, urmand ca scurtmetrajele sa revina sub acoperis in formula de toamna. 2500 de oameni au participat la prima editie de picnic si peste 4000 de oameni au vizionat filmele pe iarba gradinii, la Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014

A 2-a editie Marele Picnic este organizata cu sprijinul Arcub si Primaria Bucuresti.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related