Initiative readuce la viata singura strada in trepte din Bucuresti

Initiative readuce la viata singura strada in trepte din Bucuresti

Strada Xenofon, locul ascuns al capitalei, poarta cu el o parte din istoria arhitecturala a Bucurestiului, stearsa de-a lungul anilor prin diferite proiecte de modernizare sau renovare.

Pentru a readuce la viata singura strada in trepte din Bucuresti, agentia de media Initiative, impreuna cu artista Eva Radu si cu sprijinul savana, au “pictat” strada Xenofon. Proiect socio-cultural isi propune sa redea o alta fata strazii si sa aduca o pata de culoare si buna dispozitie locuitorilor din zona, precum si celor care ajung intamplator in zona parcului Carol.


Proiectul a fost finalizat in data pe 30 august, iar prin intermediul paginii de Facebook Initiative, toti cei interesati au putut urmari in timp real evolutia picturii.

„Este al doilea an in care aducem la viata strada Xenofon cu ajutorul baghetei Evei Radu si ne bucuram sa vedem ca strada a devenit un punct de atractie in Bucuresti. Daca anul trecut design-ul strazii a reprezentat un tribut Bucurestiului, anul acesta ne-am dorit sa realizam un desen care sa fie in armonie cu minunatul parc Carol aflat peste strada. Obiectivul nostru a ramas acelasi, de a oferi tuturor celor care trec prin zona o pata de culoare si buna dispozitie”, declara Alexandra Olteanu, Managing Director, Initiative. 

„In 2015 savana poarta culorile imaginatiei, iar acum si pe strada Xenofon le putem regasi intr-un peisaj atent pictat in culori ce ne inspira bucurie. Profilul vesel al strazii se potriveste foarte bine cu noua campanie savana, plina de umor si, desigur, culoare. Pentru ca anul acesta savana a revenit la esenta brandului,  si anume culoarea, ne-am dorit sa punem din nou in valoare calitatea marcii. Mai mult, ne dorim sa inveselim publicul bucurestean cu ce stim noi sa facem cel mai bine: sa cream povesti despre culoare in jurul emotiilor si trairilor noastre, redand astfel legatura puternica ce exista intre culoare si fiecare dintre noi”, declara Cristina Avram, Marketing Manager Consumer Fabryo Corporation

In urma reconfigurarii design-ului de anul acesta, strada a devenit  o “oaza urbana”, unde cele 70 de trepte sunt frumos pictate sub forma unei cascade montane. O alta capodopera te asteapta la capatul ei, acolo aflandu-se privelistea celui mai inalt punct natural al capitalei, dealul Filaret. Mai mult, strada si-a recapatat faima, devenind un loc pe care bucurestenii si turistii ilviziteaza, facandu-si poze alaturi de culorile vii.

Strada Xenofon, care poarta numele unui filozof si soldat grec, este astazi considerata unul din locurile unde oamenii se pot bucura, gratuit, de o forma contemporana de arta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related