[Zilele Culturale la ADfel 2015] Episodul 3: Aici vedeti organizatiile in cea mai neconventionala forma

[Zilele Culturale la ADfel 2015] Episodul 3: Aici vedeti organizatiile in cea mai neconventionala forma

Toamna e anotimp frumos, daca stii sa ti-l faci. Noroc pe tine ca ne ai pe noi: iti oferim umbrela-anti-plictiseala (IQads™) intr-o saptamana intreaga de idei neconventionale, aterizate in terasa Fabrica, intre 21 si 27 septembrie: ADfel 2015. Traditional, primele 3 zile inseamna Zilele Culturale, unde organizatiile si institutiile isi prezinta cauzele in moduri distractive si educative.

V-am spus deja la ce sa va asteptati de la primele 10 ONG-uri, am continuat sa va dezvaluim ce v-au pregatit si urmatoarele 10. Ca sa aveti temele facute, le trecem in program si pe celelalte patru. In ordine aleatoare, incepem cu:

Funky Citizens vin sa trezeasca spiritul civic in mod neconventional. Nu pot scoate fun-ul din Funky sau zen-ul din Citizens atunci cand se lupta cu balaurii Romaniei, in incercarea de a cladi o punte de trecere intre institutiile mari si neprietenoase si oamenii interesati de treburile statului. La ADfel, ei instaleaza o Cabina de spovedanie pentru spaga (nu te sfii, pacatele monetare iti vor fi iertate), vin cu stickerele de colectie "Marii Corupti" (ii stim cu totii, dar acum putem sa ii si colectam) si Abecedarul civic (traduceri simple din legaleza si finanteza in romana, pe intelesul tuturor).

Mai departe, cei de la Salvati Copiii sunt gata sa iti raspunda la intrebari si sa te implice in proiectele lor. Daca ai fi un copil nascut prematur, ce mesaj ai vrea sa le transmiti parintilor tai? Stii care sunt drepturile copiilor in Romania? 

Voluntarii AEGEE sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare despre Europa prin activari interactive, cu pop-quiz-uri si raspunsuri despre tarile de pe continent. 

Cuvinte nastrainice vin la ADfel, prin bunavointa Clubului Ilustratorilor. Stim sa ilustram un mar, dar am sti sa desenam cuvantul clompoceala? Aflam, aflam. 

Cea de-a zecea editie ADfel va avea loc intre 21 si 27 septembrie, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera.

Despre ADfel
De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

ADfel este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, spectacol tehnic de la Five's, photo booth nonconformist de la Smybox si tiparituri creative de la Grafica si Tipar.

Acest articol este garantat fara erori,  fiind scanat de Anonimov.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related