Incalcati regulile! Pe toate! Pana la sosete cu papuci

Incalcati regulile! Pe toate! Pana la sosete cu papuci

Nici in armata regulile nu sunt la fel de stricte ca in moda. Si de abia le inveti, ca a doua zi se schimba iar. E greu sa tii pasul. In mediul acesta, confuz si strict, e mai acceptabil sa scuipi pe jos, probabil, decat sa iti asortezi (sau nu) rujul cu rochia. Nimeni nu indrazneste sa se revolte.

Dar H&M este o companie mare. Si a scos un imn, de 90 de secunde. Cu vocea lui Iggy Pop. Realizat de Forsman & Bodenfors. Si imnul asta spune asa: incalcati toate regulile! Da, da. V-ati intrebat vreodata ce se intampla daca purtati rosu cu roz? Sau, Doamne fereste, se observa dunga chilotilor prin pantaloni? Si, mai ales, ce urmeaza dupa sosetele cu sandale?

Nimic. Pamantul se va roti, in continuare, in jurul axei sale. O regula ar exista, insa: reciclati-va hainele.

Spotul face parte din campania de reciclare a H&M, care a inceput in 2013. De atunci, compania a reciclat 120 de miliarde de kilograme de haine nedorite. Anul acesta, in parteneriat cu DoSomething.org, au lansat si un concurs in campusurile din SUA: cine recicleaza cele mai multe haine, primeste burse si laptopuri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related