Clipul care isi cauta jumatatea. Cornel Ilie: Vom arunca in online cateva cadre pe zi

Clipul care isi cauta jumatatea. Cornel Ilie: Vom arunca in online cateva cadre pe zi

VUNK a lansat azi pe YouTube un “clip care isi cauta jumatatea” si care se numeste “Un nou univers”. Clipul are 2 minute si 23 de secunde si este, la propriu, pe jumatate.


Dar ce inseamna ca isi cauta jumatatea? Fanii au inceput sa lucreze la teorii: ca jumatatea cealalta este publicul care il da mai departe, ca va aparea si o parte a doua.

Cornel Ilie, de la VUNK, explica pentru IQads:

 

Unde este jumatatea

Partea a doua va aparea cu siguranta, doar ca ea urmeaza sa fie descoperita. Pe 2 octombrie vom dezvalui tot clipul si toata piesa. Este important de stiut ca nici piesa nu este postata pe nicaieri in intregimea ei si va fi lansata atunci, odata cu clipul.

Ca in orice relatie pe care o observam in viata reala, nu putem sa intervenim sa ii schimbam finalul, ci doar sa fim martori, sa ne imaginam noi ce-am face in locul celor doi, cum am reactiona.

La fel si clipul, dar si cei din clip, au povestea lor pe care si-o scriu singuri in lumea noastra, iar noi doar vom pune cap la cap informatiile care vor aparea pe parcursul acestei perioada, pana in 2 octombrie.

 

Sfarsituri alternative

Incepand de miercuri, 23 septembrie, vom 'arunca' in online cateva cadre pe zi din partea a doua a clipului, alese la intamplare, astfel ca cine este atent sa si le puna singur cap la cap si sa-si faca propriul final al clipului.

 

Ideea

Ideea clipului o am de cateva luni si am dezvoltat-o impreuna cu regizorul, cu SAN. Scenariul este integrat in conceptul spectacolului nostru de la Sala Polivalenta, de pe 7 octombrie, al carui titlu este chiar cel al piesei, 'Un nou univers'.

 

Melodia

Melodia este scrisa acum vreo trei ani si atunci ii facusem un text in limba engleza. Acum vreo doua luni i-am scris si varianta in romana, care a venit de la sine.

Clipul piesei este el insusi un personaj. Este un univers in care doua fiinte, din aceeasi lume, ajung, separat, intr-o lume straina de ei si se cauta unul pe celalalt.

De oricate ori ajungem intr-o lume care nu este a noastra ne vom simti ca niste intrusi, ca niste craturi dubioase care nu-si gasesc locul si cauta sa se adapteze. De cele mai multe ori toate incercarile de a te adapta la o lume care nu este a ta se incheie trist.

 

Ce ar trebui sa existe intr-un "nou univers" care sa il faca mai bun

Mai multa relaxare in a iti permite sa gresesti, de a invata din asta si de a avea puterea sa o iei de la capat. Mai pe scurt, sa stii cand este timpul sa te intorci. La tine insuti;)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related