Cornel Ilie este noul endorser AVON

Cornel Ilie este noul endorser AVON

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este noul ambasador al AVON Men, gama de produse masculine a brandului. Pe langa aceste produse, cantaretul va endorsa si doua parfumuri, Exploration si Elite Gentleman, disponibile pe piata incepand cu luna februarie 2014, arata un comunicat emis de THE PRACTICE.

Colaborarea a fost lansata in cadrul unui eveniment organizat de THE PRACTICE intr-un club din Bucuresti, la care au participat si alti ambasadori AVON, precum Loredana si Antonia:


Cornel Ilie si Raluca Kisescu (AVON)


Loredana, Anotonia si Raluca Kisescu

"Frumusetea nu mai este un secret pentru barbati. Ei au inceput sa o aprecieze, nu doar din priviri, ci si din reflexiile propriilor oglinzi. Iar la AVON, acest lucru e vizibil: este in crestere procentul vanzarii produselor pentru barbati. Fiind o categorie cu potential, am decis sa venim in intampinarea nevoilor domnilor, iar pentru acest lucru aveam nevoie de un ambasador AVON, care sa ii reprezinte si care sa se integreze bine printre vedetele care sustin gamele de machiaj, cum ar fi Loredana sau Antonia. Parteneriatul cu Cornel nu este intamplator, el rezonand foarte bine cu publicul nostru feminin, in urma unui sir de colaborari: blogul Avon Space si campania de CSR “Share it to stop it”. In plus, impartim aceleasi valori: incredere, respect, integritate", a declarat Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing, AVON Romania & Moldova).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related