Kubis Interactive, marele castigator Webstock 2015

Kubis Interactive, marele castigator Webstock 2015

Castigatorul Webstock Awards 2015 este Kubis Interactive, clasandu-se pe locul 1 cu toate cele trei proiecte inscrise:

  • Best in Category for Innovation: Grolsch Synthesizer
  • Best in Category for Publishing: Grolsch Sound Experiment (concept si implementare offline - Propaganda)
  • Best in Category for Special Projects: Dove - You are the real beauty

Premiile Webstock 2015 au avut loc pe 2 octombrie si au strans pentru o zi intreaga comunitatea de digital din Romania.

Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online realizate in Romania, in ultimul an.

Premiile sunt jurizate de specialisti in marketing si persoane din agentii de comunicare online, iar in aprecierea proiectelor conteaza foarte mult creativitatea si experienta generala oferita de acestea.

"Toata echipa este incantata de premiile de la Webstock care, practic, ne spun ca suntem pe drumul cel bun si ne ambitioneaza sa continuam proiectele inedite pentru clientii nostri. Directia noua pe care merge agentia inca de anul trecut este cea de a aduce la un loc idei creative si puterea tehnologiei pentru campanii inovatoare" a declarat Vlad Popovici (Managing Director Kubis Interactive).

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de online din Romania specializata in marketing digital, cu peste 70 de specialisti in online in biroul din Bucuresti. Kubis are o prezenta puternica in biroul local din Houston, Texas, si cel mai nou birou deschis in Praga, Cehia. Totodata este singura agentie de digital care a lansat un studio de productie AV intern si care isi concentreaza eforturile in crearea de continut video pentru branduri.

Strategia Kubis referitor la crearea si utilizarea continutului video in campaniile pentru clienti vine in intampinarea tendintelor pietei de marketing, in care video-ul devine cea mai preferata modalitate de a genera continut iar campaniile trebuie sa furnizeze in mod repetat experiente relevante.

Dupa succesul de la Webstock Awards 2015, Kubis Interactive se pregateste pentru Internet&Mobile World 2015, cea mai mare expo-conferinta dedicata industriei de digital&IT din Europa de Est, in cadrul careia este partener digital.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related