IAA Romania anunta deschiderea nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA

IAA Romania anunta deschiderea nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA

Premiile de Excelenta IAA sunt o initiativa prin care se aduce recunoastere publica acelor personalitati care, prin eforturile lor sustinute, au contribuit in mod substantial la promovarea industriei de marketing si comunicare din Romania. In 2015 Premiile de Excelenta IAA se afla la a VII a editie

IAA Romania anunta deschiderea nominalizarilor pentru Premiile de Excelenta IAA si pentru Premiile Speciale IAA.

Editia acestui an propune industriei de marketing si comunicare o noua structura de Premii de Excelenta.

8 categorii redefinite pentru Premiile de Excelenta si 3 Premii Speciale IAA, adaptate pentru a reflecta atat provocarile si transformarile ce stau in fata industriei cat si pentru a pune in valoare contributia pe care o aduc oamenii in comunitatea noastra in diverse moduri, isi asteapta nominalizatii.

Nominalizarile pot fi facute de care oricine, accesand site-ul special dedicat www.premii.iaa.ro incepand de astazi si pana pe data de 5 Noiembrie 2015, orele 23,00.

Consiliul Director IAA Romania recomanda membrilor sai precum si celorlalte persoane care doresc sa-si nominalizeze favoritii la una dintre categoriile de premii sa nu depaseasca un numar de 3 propuneri pentru aceeasi categorie. De asemenea argumentele pentru care se face nominalizarea trebuie detaliate astfel  incat realizarile persoanelor propuse sa poata fi intelese integral de catre cele 3 jurii ale evenimentului.

Laureatii acestei editii vor fi desemnati prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA si un Comitet de Laureati ai editiilor precedente.

Anuntarea laureatilor se va face in data de 16 Noiembrie 2015 in cadrul Galei Premiilor de Excelenta IAA care va avea loc la Ateneul Roman incepand cu orele 19,00

Premiile de Excelenta IAA au loc in acest an in cadrul platformei Ziua Publicitatii

 Atat Premiile de Excelenta IAA cat si Ziua Publicitatii sunt evenimente proprii ale IAA Romania si au loc in data de 16 Noiembrie 2015 la Athenee Palace Hilton si respectiv Ateneul Roman.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related