Propaganda sustine companiile care nu vor doar un logo

Propaganda sustine companiile care nu vor doar un logo

Rebranding-ul sau orice demers de branding pare sa fie mai degraba un focus al companiilor mari, care au integrat acest tip de solutie ca raspuns la provocarile pe care le au in business.

Din pacate insa, nu de putine ori, proprietarii afacerilor mai mici trateaza acest subiect cu superficialitate, reducand branding-ul la un simplu: ”vreau si eu un logo”. 

Desi momentan sunt putine ca numar, companiile de tip „boutique” au inceput sa trateze acest subiect cu seriozitate, privind branding-ul ca o componenta strategica a afacerii. Din aceasta categorie face parte si MDM Legal, un client perfectionist care isi doreste mai mult si cere mai mult.

"Reprezentantii MDM Legal nu au venit doar sa ceara un simplu logo, ci sa ii ajutam sa-si redefineasca imaginea astfel incat aceasta sa reflecte evolutia business-ului pe care il conduc. Am preluat proiectul cu entuziasm pentru ca au avut o abordare profesionista. Ne-au spus care erau asteptarile lor si noi am construit solutiile.", spune Madalina Oanta (Branding Director, Propaganda Brand New).

Campania de rebranding a incorporat atat elemente de definire a teritoriului si formulare a unui slogan care sa-l esentializeze pentru publicul tinta (MDM Legal - Lawyers by nature) cat si elemente vizuale (de la regandirea logo-ului pana la productia de materiale de marketing).

Astfel, sloganul ”Lawyers by nature” sumarizeaza tot ce reprezinta si ofera intreaga echipa MDM Legal: pasiune pentru avocatura, profesionalism, perfectionism, solutii de incredere si client service foarte bun. De asemenea, si la nivel de identitate s-au cautat solutii in a transpune teritoriul stabilit. Cum in cazul lor, agentia a realizat ca era greu sa gasesti granita fina ce desparte meseria care le consuma timpul, de pasiunea care il umple, identitatea creata subliniaza aceasta fuziune, linia initialelor MDM stilizandu-se in canelurile clasice ale coloanei.

"Am apreciat in mod deosebit abordarea echipei Propaganda si aplecarea spre intelegerea business-ului de avocatura, dovedind o creativitate deosebita, coordonand astfel proiectul cu pasiune si inteligenta emotionala" declara Oana Munteanu (Managing Partner, MDM Legal).

 

Echipa care a lucrat la proiect:

Propaganda:
Luciana Bodolan – Senior Strategic Planner
Andreea Chirica – Copywriter
Ion Barbu – Senior Designer
Madalina Oanta – Branding Director
Inessa Postica – Branding Account Executive

MDM Legal:
Oana Munteanu - Managing Partner
Cristian Bacanu - Partner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related