Philips face curatarea mai usoara cu noua gama de aspiratoare Easy Clean

Philips a lansat de curand o noua gama inovativa de aspiratoare, Easy Clean. Dotate cu un sistem de aspirare fara sac de praf, aspiratoarele Easy Clean asigura cele mai eficiente rezultate de curatare, in cel mai scurt timp. De asemenea, peria Turbo, duza Tri-Active si sistemul Super Clean Air HEPA 12 cu care sunt inzestrate noile aspiratoare fac din gama Easy Clean vedeta incontestabila de pe piata aspiratoarelor din Romania.

Ti s-a intamplat vreodata ca, dupa ce ai terminat de aspirat, covorul tau sa fie inca prafuit? Iata care este explicatia: in interiorul fibrelor textile ale covoarelor se acumuleaza de-a lungul timpului fire de praf care devin rezistente la aspirat. Peria Turbo prezinta o duza special creata pentru covoare: curentul de aer determina rotirea unei perii din capul duzei, care, la randul sau, incepe sa loveasca si sa curete suprafata covorului. In acest fel, praful acumulat in interior este slabit si curentul de aer poate sa il preia cu usurinta. Produsul este foarte folositor si persoanelor care au caini sau pisici in casa, pentru ca aceasta perie aspira mult mai bine parul de animale comparativ cu periile obisnuite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related