[Bilant 2015] Ionut Andrei (V8): Cam tot ce am vazut anul acesta - si merita nominalizat - a avut in spate executii pe un mix de canale bine conturat

[Bilant 2015] Ionut Andrei (V8): Cam tot ce am vazut anul acesta - si merita nominalizat - a avut in spate executii pe un mix de canale bine conturat

Tocmai de aceea, Ionut Andrei (Executive Director V8 Interactive) spune ca in 2015 a disparut executia singulara. In 2016, calitatea va castiga in lupta cu pretul, iar viziunea strategica in defavoarea actiunilor singulare, de moment, spune el. Cuvantul anului in publicitate in ceea ce-l priveste? "Continut".

 

Campaniile integrate. Din ce in ce mai multe si mult mai bune decat in anii precendenti. Astfel, a disparut executia singulara. Cam tot ce am vazut anul acesta si merita nominalizat a avut in spate executii pe un mix de canale bine conturat.

 

Sunt multe, mi-e foarte greu sa aleg una. Revolutionar in advertising poate insemna foarte multe lucruri - de la creativitate pana la inovatie sau tehnologie. Ultima care mi-a placut mult a fost Durex Turcia - "Come at the same time".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

V8 Interactive

Curajul creativ ne defineste. Ne asumam cu indrazneala responsabilitatea de a face lucruri care nu s-au mai facut vreodata, dezvoltand solutii digitale... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated