BenQ a anuntat primul campionat on-line de mini-jocuri

Pe fiecare web site european BenQ, zece mini-jocuri diferite provoaca vizitatorii sa-si testeze viteza de raspuns. Fiecare jucator va juca consecutiv patru jocuri, iar timpul total obtinut va fi inregistrat in scorul final. Daca jucatorii invita si niste prieteni din toata lumea sa participe la acest campionat, ei pot acumula credite si sa-si sporeasca sansele de a castiga un monitor LCD de 19" sau de 17" cu timp de raspuns de 8ms.

Daca depasesti scorurile celor mai profesionisti jucatori din Europa ai sansa de deveni primul campion european de mini-jocuri.

Monitorul BenQ FP71E+ este primul monitor LCD din lume cu timp de raspuns de 8ms. Aceasta tehnologie noua face ca monitorul FP71E+ sa fie alegerea perfecta a pasionatilor de jocuri si filme, prin caracteristicile tehnice deosebite cum ar fi: rata de contrast de 500:1, luminozitate de 300 nits si tehnologia Senseye care apartine exclusiv BenQ.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related