Romanian Design Week prezinta Noaptea Agentiilor de Publicitate si Noaptea Studiourilor de Arhitectura

Romanian Design Week prezinta Noaptea Agentiilor de Publicitate si Noaptea Studiourilor de Arhitectura

The Institute organizeaza Noaptea Agentiilor de Publicitate si Noaptea Studiourilor de Arhitectura in cadrul celei de-a patra editii Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din Romania. Acestea se vor desfasura pe 26 mai si, respectiv, 2 iunie. Agentiile si studiourile se pot inscrie pana pe 7 aprilie.

Proiectul face parte din Noptile Industriilor Creative, marca The Institute, a carei misiune este sa descopere si sa promoveze potentialul creativ romanesc. In cadrul evenimentelor, agentiile si studiourile invita oamenii sa le treaca pragul pentru a le cunoaste intr-un cadru informal si relaxat.

Noaptea Agentiilor se afla la cea de-a saptea editie si este un eveniment care ȋsi propune sa promoveze creativitatea romaneasca si sa faciliteze socializarea ȋn randul celor pasionati de comunicare. Initiativa acestui eveniment a venit din convingerea ca si comunicarea este o arta. In total, 86 de agentii de comunicare s-au inscris pe parcursul celor cinci editii de pana acum in maratonul nocturn al creativilor.

 

Noaptea Studiourilor de Arhitectura este la cea de-a treia editie si pana acum a numarat 30 de birouri de arhitectura participante.

 

Partenerii Noptilor Industriilor Creative sunt Absolut si Grolsch.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related