Vola.ro comunica prin Travel Communication Romania

Vola.ro comunica prin Travel Communication Romania

Incepand din aceasta luna Travel Communication Romania va coordona activitatile de comunicare si PR pentru cea mai mare agentie online de turism, Vola.ro. Colaborarea dintre cele doua companii va include comunicarea standard, dar si proiecte speciale care vor fi implementate de-a lungul anului.

 

Manuela Melinescu (Marketing Manager, Vola.ro): "Suntem o companie cu o dinamica accelerata. Avem frecvent noutati pentru turistii nostri, implementam noi tehnologii, dezvoltam portalul si produsele turistice disponibile pe Vola.ro, asa ca am dorit sa transmitem toate aceste lucruri mai bine, atat catre media, cat si catre publicul nostru final. Am ales sa colaboram cu Travel Communication pentru ca suntem cu adevarat pe aceeasi lungime de unda. Suntem pasionati de turism si focusati in permanenta pe client si pe parteneri, astfel ca ne dorim sa incurajam impreuna romanii sa aiba cat mai multe calatorii frumoase".


Manuela Melinescu (Marketing Manager, Vola.ro)

 

Razvan Pascu (Managing Partner, Travel Communication Romania): "Tinta noastra inca de la inceput a fost sa lucram cu varfurile de nisa din industria turismului. Lucram cu companii aeriene, agentii de turism, ambasade, oficii nationale de turism, iar acum cu agentia de turism care le vinde romanilor, exclusiv online, vacante de zeci de milioane de euro pe an. Ma bucura colaborarea cu Vola.ro si entuziasmul pe care l-am gasit in aceasta companie tanara".


Razvan Pascu (Managing Partner, Travel Communication Romania)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related