Travel Communication Romania adauga la portofoliu Oficiul National de Turism al Austriei

Agentia de PR in Turism & Hospitality Travel Communication Romania va coordona activitatile de comunicare si relatii publice ale Oficiului National de Turism al Austriei, informeaza un comunicat emis de Travel Communication.

Rolul agentiei va fi acela de a oferi sprijin in organizarea si promovarea proiectelor desfasurate de Oficiul National de Turism al Austriei pe plan local, potrivit lui Razvan Pascu (Managing Partner, Travel Communication Romania).

“Romania ramane in continuare o piata foarte importanta pentru destinatiile din Austria, motiv pentru care ne dorim sa crestem cantitativ si calitativ informatiile disponibile pentru turistii romani care calatoresc pentru prima data sau care revin in Austria. Echipa Travel Communication ne va ajuta sa crestem vizibilitatea destinatiei noastre turistice si a proiectelor pe care le derulam”, a declarat Gabriele Lenger (Director in Romania al Oficiului National de Turism al Austriei).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related