Tu si evenimentele tale sunteti invitatii de onoare ai Circuitului deschis Divertiland

Tu si evenimentele tale sunteti invitatii de onoare ai Circuitului deschis Divertiland
Echipa Divertiland

De cate maini ai nevoie ca sa tii in frau un eveniment? Nu stim exact.
Insa niciodata n-ai destule ca sa culegi franturi de aici, bucati de acolo, sa asiguri capitolele tehnic, catering, entertainment, personalizare, transport - si totul sa ajunga impecabil imbracat intr-un concept.
Corolar: oamenii de evenimente sunt ca lebedele pe apa, par gratioase, dar pedaleaza pe rupte dedesubt. 
Stim cum e, suntem la fel. Si vrem sa ne cunoastem tocmai pentru ca avem multe in comun.

 

Pana pe 25 mai, esti invitatul nostru de onoare, impreuna cu toate ideile tale de eveniment, in Circuitul deschis Divertiland.

Te asteaptam nu doar cu un tur detaliat al intregii locatii sau povesti despre evenimentele incepute si duse la capat alaturi de partenerii nostri, ci si brainstorming-uri cu solutii concrete pentru evenimentul croit pentru tine si clientii tai.

Experienta Divertiland din ultimii 2 ani cuprinde peste 300 de evenimente corporate in toate locatiile sale: de la evenimente corporate - aniversari de companii, conferinte, workshop-uri sau prezentari - lansari de produse si servicii, cocktail-uri, expozitii si pana la petreceri tematice sau teambuilding-uri.

Ce poate nu stiai inca e faptul ca Divertiland inseamna mai mult de doua locatii pentru evenimente cu activitati outdoor si indoor - Divertiland si, respectiv, Divertiland Playland.

Echipa Divertiland acopera intregul spectru al organizarii unui eveniment, pornind de la transport, securitate, logistica, solutii tehnice si de personalizare ori decoratiuni, ajungand pana la catering intern, entertainment, servicii foto-video sau programe de teambuilding.

 

Divertiland e pregatit pentru nevoile evenimentelor tale si, ca sa te convingi, hai intr-o vizita.

Divertiland e de gasit pe Soseaua Pipera nr. 55-59, in imediata apropiere a statiei de metrou Aurel Vlaicu. 

Te asteptam cu un telefon la 0736.887.312 sau cu un la [email protected].

De cealalta parte, te va intampina Alexandra Ciobanu (Event Manager, Divertiland):

"Stim cata complexitate implica un eveniment de succes si ne punem toate fortele la dispozitia ta. Fie ca e vorba de solutii logistice si tehnice, consultanta in organizare sau suport pe partea de continut, le facem pe toate intr-un singur loc.

La Divertiland gasesti o intreaga echipa pentru a-ti pune ideile de eveniment in aplicare. Te asteptam sa ne cunosti, sa vezi ce are de oferit spatiul si sa-ti aratam ce putem face pentru clientii tai".  Alexandra Ciobanu (Event Manager, Divertiland)

Divertiland merge mana-n mana cu tine inca de la primii pasi ai evenimentului tau, cand cauti solutii pentru conceptul dezvoltat de tine pe brieful primit, si pana la faza de implementare, cu toate opririle de care ai nevoie pe parcurs.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related