Sendal Studio a dezvoltat grafica video pentru Premiile FIBRA

Sendal Studio a dezvoltat grafica video pentru Premiile FIBRA

Sendal Studio a dezvoltat grafica video pentru Premiile FIBRA, plecand de la identitatea dezvoltata de GO Studio.

Grafica video a Premiilor FIBRA a rulat pe ecranele FIVE'S, vineri seara, pe 6 mai 2016, ȋn cadrul ceremoniei de decernare a trofeelor si pe pagina de Facebook a IQads.

Sendal Studio creeaza din 2005 animatie 2D si 3D, motion graphics, productie si post-productie video, proiecte digitale, UI, UX si ilustratie. Proiectele noastre traiesc pe ecrane TV, la cinema, pe device-uri mobile, in browser, pe hartie si, mai nou, in VR.

"Ma bucur ca am avut ocazia sa lucram cu IQads pentru Premiile FIBRA.

Ce mi-a placut de la inceput a fost ideea ca trofeul este un obiect care se poate monta si demonta, in functie de numarul de premii castigate. Mi-a adus aminte de instructiunile de asamblare a produselor IKEA si de aici am pornit.  Asa s-a nascut intro-ul si montajul sacadat.

 

INTRO

 

Mi se pare ca este si un fel de a descrie procesul creativ... Cu sau fara instructiuni, tot faci si desfaci pana simti ca e perfect... Sau ai ajuns la deadline...

Metalul inspira o nota industriala, pe care am exploatat-o.

Cele trei elemente principale ale graficii sunt Intro-ul care ilustreaza constructia brandului, "Radio Head", care este baza premiilor si "Loosing my heads" care sunt animatiile folosite pentru premiile speciale.
Din acestea am declinat fundalurile, bumperele, cartoanele... in total peste 30 de animatii." a declarat Andrei Nica, Sendal Studio.

 

Loosing my Heads

 

Radio Head

 

 Castigatorii primei editii a Premiilor FIBRA sunt aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related