FIVE'S pune creativitatea romaneasca sub lumina reflectoarelor. La Premiile FIBRA

FIVE'S pune creativitatea romaneasca sub lumina reflectoarelor. La Premiile FIBRA

Creativitatea romaneasca a stat departe de lumina reflectoarelor in ultimii doi ani.
S-a intors mandra de la festivalurile internationale, insa cine sa-i acorde recunoasterea locala?

Cortina se ridica intre 3 si 6 mai, cand, prin Premiile FIBRA, festivalul local de creativitate, readucem gloria campaniilor curajoase.

Spectacolul tehnic va fi oferit de FIVE'S, care se alatura ca Technical Creative Partner @ Premiile FIBRA.

Din aceasta postura, FIVE's isi pune experienta de peste 20 de ani la bataie pentru a construi un spectacol scenotehnic, de sunet si lumini, menit sa puna reflectoarele pe cele mai creative si curajoase campanii din ultimii doi ani.  

“Pentru FIVE’s, creativitatea reprezinta un ingredient esential pentru reusita evenimentelor pe care le organizam. Ne place sa ne implicam in proiecte alaturi de agentie si client de la inceput. Iar practica ne-a dovedit ca implicarea din faza de concept face ca experienta evenimentelor pe care le producem sa fie completa.

Cu ocazia primei editii FIBRA, ne propunem sa expunem o gama de echipamente ce conjuga creativitatea, tehnologia si curajul de a inova", declara Lavinia Popescu (Commercial Director, FIVE'S).

 

"Ne bucuram sa-i avem alaturi pe prietenii de la FIVE'S. Ii avem de cativa ani parteneri in evenimetele noastre. Mizam pe experienta si know-how-ul lor in productia de evenimente si pentru festivalul Premiile FIBRA," spune Marius Cristea (Managing Director, IQads si SMARK).

 

Companie de productie evenimente capabila sa ofere suport si input pentru organizarea de show-uri, FIVE’S isi aduce know-how-ul pentru un spectacol fara compromisuri si va imana premiul FIBRA uneia dintre cele mai curajoase campanii din categoria EVENTS.

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. 
Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related