Search personalizat cu un twist

Search personalizat cu un twist

Daniela Petrescu are o relatie speciala cu limba romana. Si noi stim, ca am mai scris asta. Daca simtiti ca va paste un deja-vu, sursa e aici

Aceasta sinestezie dintre Daniela si limba ce-o vorbim (corect) este cunoscuta pana in departari, dar si in apropieri. In apropierea biroului ei, mai exact. De la eMAG, unde indeplineste functia de Content Manager.

Cum stim chestia asta? Pai am cautat-o pe eMAG (la indemnul ei, nu ne-a venit noua, noi muncim) ca sa gasim o multime de dictionare explicative ale limbii romane si carti de gramatica alaturi de volumele "Cu Hitler pana la sfarsit" de Heinz Linge si "Razboinicii lui Hitler" de Guido Knopp (pentru ca ea apartine cultului Grammar Nazi, daca nu era clar pana acum).

Search-ul mai are si alte cateva margaritare, atent selectionate numai pentru ea: un DEX masonic, o figurina cu o regina malefica, un "sobolan cu voce Trixie" cu sticla de plastic detasabila, doua costume erotice si, hai, mai verificati si voi. 

Hai sa jucam un joc. Ce obiecte tipice ar putea descrie alte personaje pe care le cunoastem toti? Pai ar fi Smiley cu un buletin, lecitina si post it-uri cu adresa de acasa, Andreea Esca ar avea un prompter, probabil o perie rotativa si mai multe sacouri. De cealalta parte, Denise Rifai ar avea pantofi (cu toc), o camera de interogatoriu complet echipata, o figurina cu Captain Obvious si un mic indreptar de jurnalism. Si poate un binoclu, ochelari, lentile de contact, picaturi plus alte accesorii oculare ar aparea la search-ul "Klaus Iohannis".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related