Catre creativii de toate formele si marimile, Nico Stumpo and Hanneke Matselaar (72andSunny & 72U) spun: Hai in Amsterdam

Catre creativii de toate formele si marimile, Nico Stumpo and Hanneke Matselaar (72andSunny & 72U) spun: Hai in Amsterdam

Salut, om creativ. E posibil sa nu lucrezi in publicitate, ci sa-ti petreci zilele lucrand cu lemn, hartie, muzica, stiinta, cod, statistici , tehnologie sau orice alt domeniu. Dar asta nu inseamna ca esti mai putin creativ decat cei cu meseria de a genera idei.

Uite care e treaba. Sunt niste oameni in Amsterdam care te plac si care vor sa-i vizitezi. Ii cheama Nico si Hanneke si sunt coordonatorii 72U (event-ul de Facebook, aici), un hub de creativitate spin-off al 72andSunny care s-a ivit la un moment dat in mintea fondatorului agentiei, John Boiler.

Idee e asa: creativii de toate nationalitatile sunt invitati in Amsterdam intre 26 septembrie si 16 decembrie. Cazarea si transportul  sunt gratuite, participantii urmand sa primeasca si bani de buzunar. Acolo vor lucra pe briefuri si proiecte customizate pe skill-urile fiecaruia in cadrul unei "tabere" de 3 luni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related