Raluca Mateiu este invitata din cel de-al doilea episod Pink Crayon, serialul produs de 2Performant

Raluca Mateiu este invitata din cel de-al doilea episod Pink Crayon, serialul produs de 2Performant

Astazi s-a lansat episodul al II-lea din serialul Pink Crayon, emisiunea produsa de 2Performant si sustinuta de F64 si Zoot.

In acest episod a fost invitata Raluca Mateiu, CEO Internet Corp.

Raluca a oferit o perspectiva "din interior” asupra pietei de publishing si publicitate online din Romania in 2016, cu focus pe relatia cu agentiile de publicitate, politica de rebate si termenele nerealiste de plata dar si planurile Internet Corp din zona de content marketing, proiecte de afiliere sau divizia de evenimente.

 

Pink Crayon # 2 | Raluca Mateiu

Pink Crayon este o emisiune online despre marketing, media si tehnologie, in care se discuta cu cei care schimba regulile jocului in aceste trei domenii.

Serialul are 10 episoade in urmatoarele 6 saptamani, cu invitatii: Daniel Truica (fondator Vola.ro), Matei Pavel (co-fondator T-me studios), Vladimir Oane (Product Director Hootsuite), Andreea Cimpoesu (COO 2Performant/2Parale), Alen Todorov (Marketing Manager Elefant.ro), Ana Mihailescu (Marketing Manager Marketonline 2009-2015), Andreea Esca – Alistmagazine.ro, Alex Volocaru (Digital Performance Manager Orange), Radu Dumitru (blogger independent nwradu.ro), Raluca Mateiu (CEO InternetCorp), Serban Cristian (DeClub.ro).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related