Nu-ti face griji. Toti suntem ticniti aici, la Red Bull Soapbox Race

Nu-ti face griji. Toti suntem ticniti aici, la Red Bull Soapbox Race

Am gasit remediul simptomelor de nebunie cu care traiesti zilnic (ca doar esti creativ). Nu-ti fie frica, nu esti nici pe departe singurul ticnit; si te poti tine sub control fara probleme cu o dieta concentrata in activitati nebune.

Cum ar fi un raliu urban pentru soferi profesionisti si amatori unde, ca sa participi, trebuie sa fii sarit de pe fix (1) si sa vii cu un automobil original, construit de la zero in sus de catre tine (2). Deci, sa devii un fel de Director de Creatie automobilistica (3).

Se poate sa mai fi auzit de el, e vorba de Red Bull Soapbox Race, care ajunge la a doua editie anul asta, desfasurat pe 3 septembrie in Cluj.

Deci tu, creativ, om cu inventie la cap, te pui sa-ti mesteresti un prototip de masina functionala, nemotorizata, dar care sa ia indeajuns de mare viteza (la vale) cat sa se poata intrece cu altele. Alegerile de materiale iti apartin, atata doar ca trebuie sa fie prietenoase cu mediul inconjurator. 

Cum suna pana acum? Hai sa mai citesti un pic pana te arunci cu capul inainte.

 

Inscriere

Ai nevoie de cel putin inca un membru in echipa ta, toti majori in fata legii (peste 18 ani). Echipele eligibile pentru inscriere pot fi de 2-4 membri, dar numai unul dintre voi poate pilota.

Apoi vei aplica aici.

Aveti de asteptat kitul de inscriere, unde gasesti un cadru de reguli privind constructia prototipului. Cand totul e gata, trimiti o schita a masinariei pe e-mail sau posta. Dar sa fie pana pe 17 iulie.

Nu se accepta masinute prefabricate de niciun fel.

 

Echipele participante la Red Bull Soapbox Race vor fi in numar de maxim 50, locurile fiind limitate.

Criteriile de selectie tin de ingenuozitatea, creativitatea si fezabilitatea tehnica a proiectului, in cadrul respectarii regulilor de proiectare mentionate in kitul de inscriere.

 

 

Jurizare si premii

Daca scoti viteza cea mai buna (si te afli inca in masina cand se intampla asta), o sa mergi cu alti 3 prieteni intr-o tabara de racing in Austria, pe circuitul international Red Bull Ring. 

Cel iesit pe loc secund primeste si el o excursie pentru 4 persoane, de data asta la fabrica Red Bull Racing F1 Team din Anglia. Iar locul trei primeste o invitatie de 10 persoane la un circuit de karting din Romania pentru o zi.

Retine si ce spuneam la inceput: personalitatea e un criteriu.

Jurizarea ia in considerare viteza si creativitatea vehiculului artizanal, dar si impresia artistica de la fata locului (adica o sa ai de facut si niste zgomot).

 

Deci...

Nu te ingrijora, n-ai cum sa fii un artizan prea ticnit.  
Sau vrei sa ne contrazici? Daca ai vreo pledoarie, pune-ti faptele langa si inscrie-te aici ca sa ajungi la Cluj.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related