Febra Untold se transmite prin muscatura de vampir

Febra Untold se transmite prin muscatura de vampir

Daca forta festivalului UNTOLD (Cluj-Napoca, 4-7 august) vine anul acesta din legendele care au facut cunoscuta Transilvania, viitorii untold-isti pot de azi sa imprumute pentru cȃteva minute ipostaza de…vampiri. Tot ce trebuie sa faca e sa intre pe fangs.untold.com.

Festivalul lanseaza aplicatia de facebook numita “FANGS”. Poti da de stire pe facebook prietenilor tai din tara si din strainatate ca se apropie UNTOLD cu un curajos “BITE” si poti cȃstiga un abonament la festival. Conceptul creativ FANGS a fost dezvoltat de echipa Heraldist & Wondermarks.

Aplicatia FANGS iti permite sa selectezi 10 prieteni din lista personala de facebook si sa apesi butonul “BITE”. Restul e legenda, pentru ca la UNTOLD mitologia noptii si magia taramului transilvanean se intȃlnesc in formula festivaliera.

 

Cum functioneaza aplicatia

Intri pe fangs.untold.com - asta daca nu te-au nominalizat deja prietenii tai printr-o muscatura simbolica. Selectezi 10 nume din lista ta de facebook si le dai “BITE”.

 

Adrian Chereji (Director de Marketing si Comunicare UNTOLD): "UNTOLD a reusit inca de la prima editie sa ofere timp de 4 zile o experienta unica pentru participanti. Incercam in permanenta sa cream inovatii care sa conecteze oamenii si care sa duca experienta UNTOLD la un alt nivel. UNTOLD Fangs transforma 10 prieteni in ambasadori ai festivalului si ai Transilvaniei."

 

Adrian Docea (Creative Director, Heraldist & Wondermarks): "Untold Festival a fost premiat inca de la prima editie la European Festival Awards - ‘Best Major Festival Award’. Nu doar ca e o premiera ca un festival sa reuseasca o asemenea performanta la prima editie, dar Untold a trebuit sa se bata cu festivaluri cu reputatie globala, precum Tomorrowland. Suntem la a doua editie si vrem ca Fangs sa ajute Untold sa devina la rȃndu-i un brand global. Vrem ca romȃnii sa foloseasca Fangs ca sa transmita virusul Untold prietenilor lor din intreaga lume".

 

Partea de dezvoltare (development) a aplicatiei a fost realizata de Fortech.

UNTOLD, “The World Capital of Night and Magic” se va desfasura in perioada 4-7 august. Top 5 DJ din lume vor urca pe scenele festivalului din Cluj-Napoca, dintr-un total de 150 de artisti internationali si nationali:

  • Armin van Buuren
  • Dimitri Vegas & Like Mike
  • Hardwell
  • Martin Garrix
  • Tiesto
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related