Event Stuff – pentru a patra oara integrator de logistica al Bucharest International Air Show

Event Stuff – pentru a patra oara integrator de logistica al Bucharest International Air Show

In data de 30 iulie 2016 a avut loc a 8-a editie a Bucharest International Air Show, cel mai important si impresionant show aerian din Romania, organizat pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa.

Acesta a numarat 100 de aeronave civile si militare si 250 de piloti si parasutisti din noua tari, care au oferit publicului un spectacol uluitor de acrobatii aeriene. Programul spectacolului s-a derulat pe durata intregii zile iar pentru cei peste 10000 de spectatori care au asistat la acesta in pofida caniculei a fost necesara amenajarea spatiului cu corturi, scaune si toalete.

 

Event Stuff Central Europe Romania a fost din nou, pentru a patra oara, furnizorul si integratorul principal de logistica, punand la dispozitie peste 5000 de metri de gard, 2000 de metri patrati de corturi, peste 2000 de scaune, amenajand atat zona pentru publicul larg cat si cele pentru persoanele cu mobilitate redusa, VIP si presa. Amplasarea acestora a necesitat mobilizarea unei echipe de peste 20 de persoane care a reusit sa monteze si sa amenajeze totul in timp record.

 

Experienta castigata in decursul celor 8 ani de activitate la evenimentele mari si foarte mari pentru care au fost nu numai furnizor de logistica ci si integrator de servicii, o echipa de implementare sudata si experimentata, inventarul profesional variat si de calitate pe care-l imbogatesc continuu ii ajuta sa poata oferi oricand solutiile cele mai potrivite, sigure si eficiente pentru echiparea evenimentelor de orice natura, indoor si outdoor.

Event Stuff Central Europe este furnizorul de logistica de inchiriat pentru evenimente cu cel mai bogat si variat inventar, si unicul care poate echipa orice tip de eveniment, oriunde in tara sau in tarile invecinate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related