[Joaca in publishing] Roberto Teodorescu a pus bit peste bit în urmă cu 10 ani și a rezultat Overheat.ro

[Joaca in publishing] Roberto Teodorescu a pus bit peste bit în urmă cu 10 ani și a rezultat Overheat.ro

Joaca în publishing continuă. Mai exact, ei se joacă și fac publishing despre asta, iar noi, pe lângă ei. Roberto Teodorescu se ocupa prin 2006 cu prima versiune a Overheat.ro.

Acum, are langa el si o echipa de 15 oameni care scriu din pasiune. Nu că nu s-ar fi ivit și oportunități bănoase de-a lungul acestei decade de scris și jucat; ba sigur că s-au ivit. Însă e greu de împăcat si capra calității, și varza cu banii. Overheat.ro a ales să se concentreze mereu pe capră. Da, am recitit ultima propozitie, o las așa.

Totodată, cei de aici și-au propus să ducă gamerul român dincolo titlurile multiplayer & free-to-play, să extindă suplimentar gustul publicului feminin gaming și, asemeni altor publicații de profil autohtone, să să sprijine producătorii români de jocuri. Acest sprijin merge necondiționat inclusiv în direcția evenimentelor locale dedicate gamingului: Dreamhack Bucharest sau East European Comic Con.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related