[Cupa Agentiilor la Gaming] Răzvan Radulescu: Need for Speed 1 strângea efectiv toți bărbații din familie la un singur monitor și ne jucam pe rând

[Cupa Agentiilor la Gaming] Răzvan Radulescu: Need for Speed 1 strângea efectiv toți bărbații din familie la un singur monitor și ne jucam pe rând

Colegii s-au hotărât să îl facă pe Răzvan Radulescu, Managing Partner & Head of SEM la agenția Champaigns, campion. Așa că l-au propus pentru Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. În aceasta nominalizare unanimă a mai contat, crede Răzvan, și faptul că niciunul dintre ei nu juca Fifa. Oricum ar fi fost povestea înscrierii, Răzvan e aici, participă în plină competiție, și ne povestește și nouă din istoria lui cu jocurile video, Fifa, fotbalul și viața. 

Primul joc pe care l-am jucat a fost DOOM, în ’94. Cât despre FIFA, am început cu cel din ’98, acasă la unchiul meu, pe calculatorul lui. Cam din 2000 am început realmente să mă joc pe propriul calculator. Aveam 6 ani și eram foarte entuziasmat de PC games

Anii au trecut, jocurile s-au dezvoltat, Răzvan nu prea mai are timp de jocuri, dar ceva a rămas constant: Fifa continuă să facă parte din viața lui. 

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming 

Nu a fost neapărat o hotărâre de luat, ci mai degrabă s-a întâmplat spontan. Eram în teambuilding și am aflat din senin că toți colegii vor să mă propună pentru Cupa Agențiilor la Gaming. Dacă mă întrebi pe mine, tot marketing-ul a fost cel care m-a “ghidat” spre asta, pot să pariez că și colegii mei au aflat la rândul lor de cupă dintr-o reclamă pe Facebook.

Ideea mi se pare super tare. E o ocazie excelentă să ne exersăm skill-urile de gaming dezvoltate în pandemie.

 

Colegi gameri

Particip de unul singur pentru că a fost o decizie unanimă, la care eu nu am luat parte. Au zis “Îl facem pe Răzvan campion!”, îți dai seama că nu aveam cum să mă opun. Bine, nici nu e o competiție acerbă - nu cred că mai joacă nimeni FIFA, altfel sigur își spuneau cuvântul.

 

Experiența de gamer

Primul joc pe care l-am jucat a fost DOOM, în ’94. Cât despre FIFA, am început cu cel din ’98, acasă la unchiul meu, pe calculatorul lui. Cam din 2000 am început realmente să mă joc pe propriul calculator. Aveam 6 ani și eram foarte entuziasmat de PC games. Era un concept pe care îl aprofundam la început pe atunci și mă fascina complet. De exemplu, era Need for Speed 1, care strângea efectiv toți bărbații din familie la un singur monitor și ne jucam pe rând, ca să vedem cine scoate cel mai bun timp din lap-uri.

Dintre jocurile din acea perioadă, aș enumera Descent, DOOM 2, Quake, Civiliazation 2, Diablo, Resident Evil, Mortal Kombat Trilogy, etc.  M-am jucat pe PC până în 2010, când am trecut pe PS.

 

Ce joci acum

Aș vrea să am mai mult timp pe care să îl dedic unor jocuri, mai ales celor apărute mai recent.  Dar în prezent mă joc FIFA, o dată la 3-4 zile, îmi place foarte mult dinamica.

 

Cum au evoluat jocurile video

Sunt foarte multe de spus pe subiectul ăsta, dar am să încerc s-o scurtez. Sunt mult mai interactive, au o super grafică și gameplay-ul e îmbunătățit detașat (dar pe partea asta tot mai este de lucru, și fără să fiu negativist tind să cred că mereu va fi ceva de îmbunătățit).

 

Experiența cu Fifa 21

Am FIFA 21 de cinci zile, încă nu am adunat destulă experiență în joc ca să-ți pot da un răspuns pe măsură. Când am jucat prima dată în viața mea în ‘98, a fost foarte challenging. Totul era în mișcare, și mereu încercam să anticipez următoarea mutare. În FIFA e la fel ca în șah.

 

Relația cu fotbalul

Relația mea cu fotbalul e momentan inexistentă. În liceu am jucat fotbal până la 18 ani, când am suferit o accidentare la genunchi, care mi-a încheiat orice posibilitate de a mai practica sporturi de performanță ce implică picioarele. Chiar și acum resimt anumite dureri din cauza acelei accidentari, urmeazand să am o a 4a intervenție chirurgicală.

Am fost la meciuri, dar nu prea am mai avut timp să urmăresc și la TV.

Cât despre echipa cu care țin - nu mă declar neapărat fan fotbal, dar de mic am ținut cu Rapid.

 

Cum te ajută backgroundul și jobul în această competiție

Cred că mă descurc destul de bine, având în vedere că “joc” de mult timp marketing și FIFA.

 

Cum te antrenezi

Probabil că mă voi antrena de unul singur, până la urmă tu ești cel mai mare dușman al tău.

 

Atu-ul tău

Atuul e dat de orele petrecute în fața monitorului. Știam că va veni o zi în care îmi vor folosi la ceva.

 

Speranțe și temeri

Speranța este să reușesc să joc cât de bine pot eu. Singura mea așteptare e să mă distrez!

 

Un mesaj pentru concurenți

May the odds be ever in your favour!

 

Reamintim aspectele competitiei:

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

* This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related