Nu luați Pokemonii cu voi în mașină

Nu luați Pokemonii cu voi în mașină

Condusul în sine al mașinilor nu este suficient de periculos pentru specia umană, iar accidentele cauzate de viteză și neatenție nu par să constitutie un motiv serios de a avea grijă de viață. S-au adăugat la volan, de-a lungul istoriei, băutul, apoi băutul și sms-urile, iar anul acesta, pentru ca rata vătămărilor să atingă culmi la care nu ajunsese până acum, au intrat și Pokemonii în ecuație. 

A vorbi despre asta oamenilor pare inutil. Asa ca cei de la compania de asigurari Esurance și Leo Burnett și MSLGroup au pus în scenă un accident fals în Chicago. Un individ care căuta Pokemoni a intrat într-un vânzător de hot-dogi. 

Pentru a da o notă de umor situației, Esurance și-au construit propria creatură, "Fenderbendix", care pare urmașul hibrid al intâlnirii dintre Pokemonii și extratereștrii din Doctor Who. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related