Nici femeie, nici hipster. Doar un pic francez

Nici femeie, nici hipster. Doar un pic francez

Când Jonathan Goldsmith s-a retras din cel mai interesant rol, după 10 ani de aventuri pentru Dos Equis, și își urmărea alte pasiuni editoriale, toată lumea făcea pronosticuri pe principiul Bond. Noul personaj o să fie femeie, credeau unii, ba o să fie hipster, ba o să fie extraterestru. 

Nu a durat mult așteptarea pentru a le infirma la toți dorințele. Cel mai interesant om din lume este diferit de cel de la care a preluat ștafeta, dar nu chiar atât de diferit. Și se pare că nu suntem singurii fixați de Doctor Who. Cei de la Adweek încep așa prezentarea noului Doct, ă, om interesant: ”aducând puțin a regenerarea din Doctor Who...”.

Havas New York și Dos Equis s-au oprit la Augustin Legrand, un actor francez care vorbește în spaniolă. Comparația cu 007 nu este nici ea întâmplătoare. Noul personaj nu va continua aventurile lui Goldsmith, ci va avea misiuni asemănătoare agentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related