[Sfintele noastre festivaluri] Marius Tianu (Centrade Cheil): Pacatele festivalurilor sunt parte din decor; oamenii au nevoie de subiecte de conversatie

[Sfintele noastre festivaluri] Marius Tianu (Centrade Cheil): Pacatele festivalurilor sunt parte din decor; oamenii au nevoie de subiecte de conversatie

In linii mari, festivalurile de creatie aduc o portie buna de beneficii in directia agentiilor dar, in special, a creativilor - "legitimarea" celor premiati, recrutarea mai lina a talentelor, enervarea catorva frenemies din alte agentii etc. Clientii apreciaza premiile, dar mai cu spor se ataseaza de agentia care raspunde la telefon cand are nevoie. Asa ca increderea clientului ar fi un pic mai dificil de castigat decat un premiu. Versiunea pe lung a perspectivei lui Marius Tianu (Creative Director, Centrade Cheil), mai jos:

 

Toata lumea arata mai bine intr-o fotografie cu un premiu in mana: cearcanele sunt mai acceptabile, mahmureala abia se mai vede, iar numarul de like-uri va fi mai mare decat de obicei. Raspunsul la toate intrebarile de mai sus este "da".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related