Cei mai vizibili Directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook in luna septembrie 2016

Cei mai vizibili Directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook in luna septembrie 2016

Brandul personal. Acest proiect care nu se termina niciodata, mai ales cand lucrezi in comunicare si ai la dispozitie un canal de content permanent intitulat Facebook. Insa topul celor mai vizibili directori ai agentiilor de PR in online si pe Facebook, venit de la ZeList catre IQads in regim lunar, ia in calcul mai multi indicatori. Despre ei va pot spune mai multe oamenii de acolo, noi va aratam rezultatele mai jos: in luna septembrie, pe primele 3 locuri ii avem pe Razvan Pascu, Radu Florescu si Monica Jitariuc.

 

DATELE

Directori agentii de PR - 2016/09

 

ZeList Monitor este serviciul de monitorizare si analiza a blogosferei, twittosferei si presei online.
Serviciul monitorizeaza peste 70,000 de surse si iti pune la dispozitie alerte, rapoarte si grafice detaliate pentru termenii pe care doresti sa-i monitorizezi.

fbMonitor prezinta intr-un mod structurat acele metrice care reflecta eficienta comunicarii pe o pagina de Facebook, atat in mod absolut, cat si prin raportare la concurenta sau la o perioada aterioara. Platforma ofera companiilor posibilitatea de a determina care este eficienta demersurilor de comunicare in cadrul paginii proprii de Facebook.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related