Lideri importanti ai agentiilor de marketing si comunicare de pe trei continente se intalnesc la Cluj la Vitrina Advertising

Lideri importanti ai agentiilor de marketing si comunicare de pe trei continente se intalnesc la Cluj la Vitrina Advertising

Tendintele din marketing si comunicare sunt discutate in aceste zile la Cluj-Napoca, unde Vitrina Advertising gazduieste intalnirea Advertising and Marketing Independent Network - AMIN, retea cu peste 50 de agentii independente din intreaga lume.

Vin la Cluj manageri de top din SUA, China, Marea Britanie, Rusia, Franta, Olanda, Belgia, Elvetia, Finlanda, Germania, Turcia, Danemarca, Ungaria si Spania. Timp de trei zile, acestia vor dezbate noutatile din industrie, oportunitatile de dezvoltare pentru clientii internationali si valorificarea potentialului retelei.

 

"Vitrina face parte din AMIN din 2014, fiind pentru prima data cand o agentie romaneasca este membru al retelei. Suntem mandri sa gazduim conferinta AMIN si sa avem la Cluj reprezentanti de seama din marketing si comunicare. Ma bucur ca vom avea ocazia sa le prezentam industria si piata romaneasca, atat de dinamica si cu potential inca mare de crestere, cu un grad ridicat de atractivitate pentru brandurile internationale", a declarat Mihaela Rus (presedintele Vitrina Advertising).

 

Lucrarile conferintei vor include studii de caz, prezentari de campanii si discutii privind resursele comune ale retelei, transfer de know how si modalitati de colaborare eficienta. Psihologul Andrei Miu, presedintele AROBS, Voicu Oprean, si antreprenorul Lorand Minyo sunt speakerii invitati la eveniment. Pe langa lucrarile conferintei, invitatii straini, ajunsi pentru prima data in tara noastra, vor avea ocazia sa descopere Clujul, Transilvania si Romania printr-un program special care imbina multiculturalismul, traditiile si modernul.

Infiintata in 1992, Vitrina Advertising este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante agentii independente de publicitate cu acoperire nationala din Romania. Obiectivul fiecarui proiect derulat este cresterea business-ului clientului, iar acest lucru este confirmat de succesul companiilor din portofoliul agentiei, de standardul serviciilor si al produselor oferite si de calitatea echipei.

Vitrina Advertising reprezinta Romania in reteaua internationala AMIN – Advertising Marketing International Network, o alianta de peste 50 de agentii independente din Europa, SUA, America Latina, Africa si Asia care ofera acces international imbinat cu know how local.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related