Bridge Communication semneaza noua campanie TV pentru PayPoint Romania

Bridge Communication semneaza noua campanie TV pentru PayPoint Romania

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail anunta lansarea unei noi campanii TV, semnata de agentia Bridge Communication. Aceasta este cea de-a treia campanie TV realizata de cele doua companii in decursul celor 8 ani de colaborare.

Campania se concentreaza asupra varietatii serviciilor si a tipurilor de plati disponibile prin sistemul PayPoint iar directia de comunicare pleaca de la atributele care fac din PayPoint un ajutor real in vietile romanilor: reteaua nationala de peste 10.200 puncte de plata, portofoliul format din peste 120 de furnizori parteneri din domenii variate, proximitatea magazinelor, rapiditatea cu care se efectueaza platile si siguranta tranzactiilor. Toate aceste elemente fac din PayPoint acel canal de plata care ii ajuta pe utilizatori sa castige timp, beneficiile fiind surprinse si in executii.

Pentru a transmite acest mesaj cat mai eficient, campania TV spune povestile unor oameni obisnuiti care trebuie sa faca o varietate de plati in decursul unei zile – diverse facturi, incarcarea creditului de telefon mobil, cumpararea rovinietei, transferul de bani. Efectuarea tuturor platilor se traduce prin timp pierdut pe drumuri si la cozi. In acest context, PayPoint vine cu solutia: posibilitatea de a rezolva toate platile rapid, in acelasi loc, cu un singur drum la un magazin partener din proximitate. Astfel, consumatorii se pot bucura in timpul castigat de mici rasfaturi, activitati care le fac cu adevarat placere.

Campania este declinata in doua executii TV diferite, care surprind doua situatii in care s-ar putea identifica orice roman. Echipa de creatie a facut apel la povesti de viata cu care publicul poate rezona usor, printr-o comunicare destinsa si amuzanta. Totul sub sloganul “PayPoint. Recomandat de milioane”, sustinut de milioanele de tranzactii efectuate lunar prin acest sistem si de milioanele de consumatori satisfacuti.

,,Cum era firesc, compania noastra s-a dezvoltat foarte mult de la momentul spoturilor initiale. Daca la inceput ne-am axat pe serviciul Plati Facturi, care a fost si vectorul de imagine, PayPoint a evoluat si a adaugat noi si noi servicii, ceea ce ne-a consolidat pozitia de <<specialisti in plati>>. Astazi, consumatorii nostri rezolva problema tuturor platilor in gospodarie cu un singur drum la oricare din cele peste 10.200 magazine partenere din intreaga tara. Suntem foarte bucurosi ca putem oferi romanilor un sistem de plata modern si convenabil care ii ajuta sa castige timp pentru ceea ce conteaza, acesta fiind si mesajul spot-urilor din Campania curenta.” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

Afrodita Blasius, Managing Partner Bridge Communication, declara: "PayPoint este un brand care a crescut frumos in Romania si suntem cu totii mandri de asta. Provocarea pentru noua campanie a fost sa obtinem echilibrul perfect intre strategie si creatie. Sa construim povesti reale, amuzante, usor de inteles, atat de consumatorii din mediul urban, cat si de cei din rural. Povesti care sa fie totodata in concordanta cu toate caracteristicile unui serviciu financiar.”

 

Cele doua spoturi:

TVC 1. PayPoint - La pescuit

 

TVC 1. PayPoint - Cafea cu prietena

 

Echipa care a lucrat la aceasta campanie este compusa din: Mara Popescu (Marketing Manager, PayPoint Romania), Radu Botoaca (Consumer Marketing Specialist, PayPoint Romania), Afrodita Blasius (Managing Partner, Bridge Communication), Andrei Stefanescu (Account Manager, Bridge Communication), Bogdan Popescu (Art Director, Bridge Communication) si Daniela Habara (Copywriter, Bridge Communication), regizorul Goran Mihailov si casa de productie Multimedia Est.

 

In Romania, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plata a facturilor in numerar sub marca proprie in august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. In prezent, reteaua punctelor de plata PayPoint numara peste 10.200 de terminale iar compania are incheiate contracte cu 120 clienti importanti din domeniul telecomunicatiilor, al utilitatilor, al serviciilor financiare si nu numai. Astfel: sectorul de plati pentru utilitati – ENGIE Romania, E.ON Gaz Distributie, E.ON Energie Romania, E.ON Moldova Distributie, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Enel Distributie Muntenia, Enel Distributie Banat, Enel Distributie Dobrogea, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, Apa Nova Bucuresti, Apa Serv Valea Jiului, Activitatea Goscom, ApaVital Iasi, Aquatim, CEZ Vanzare, Wirom Gas, Hargaz, Raja Constanta, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploiesti, Salubris Iasi, Compania de Apa Targoviste Dambovita, SC Vital SA, Nova ApaServ Botosani, Apa Canal Sibiu, Harviz, Aquabis, Acet Suceava, SC Apa Tarnavei Mari SA, Compania de Apa Oradea, ApaServ Neamt, APAVIL, Gospodarie Comunala Covasna, Tulcea Gaz, Gaz Vest, SEA Complet, Aquavas Barlad, TEGA SA, ApaServ Satu Mare, Compania Apa Brasov, Neptun SA, Compania de Apa Somes, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Schuster Ecologic, Aparegio Gorj SA, Termoficare Oradea, Apa Canal Galati, RWE Energie, Apa Canal 2000, Salgaz, Brantner Veres, Eva Energy, Compania de Apa Aries, Apaserv Cornu, Grenerg, Brantner Environment, Brantner Servicii Ecologice, Restart Energy, Aqua Dumbravita, HIDRO-SAL COM, Quatro Eco Salub, Imperial Development, GAZ EST, Prisma Serv Company;

Sectorul de telecomunicatii si comunicatii prin cablu – Vodafone Romania, Telekom Romania Mobile, Orange Romania, Telekom Romania, UPC Romania, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS & RDS, Idilis; Sectorul financiar-bancar – Allianz-Tiriac Asigurari, EOS KSI Romania, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, Maxygo Broker de Asigurare, Garanti Bank, Debt Collection Agency, UNIQA Asigurari, Telecredit IFN, Nextebank, good.bee Credit, GetBack Recovery, ERB Retail Services; Sectorul cosmetica – Oriflame, Avon, Infinity; Sectorul agricultura – Rodbun Grup.

PayPoint incaseaza sume si in numele Scala Assistance, companie autorizata pentru emitere de roviniete, dar si plati pentru facturile aferente serviciilor de securitate emise de Grupul BGS (BGS Divizia de Securitate, BGS Monitorizare-Interventie si BGS Tehnic) si pentru biletele de avion emise de compania aeriana Blue Air.

PayPoint ofera, de asemenea, servicii complete de incarcare electronica a cartelelor preplatite pentru toti jucatorii din industria de telefonie mobila care furnizeaza acest tip de produs (Telekom Romania Mobile, Orange, Vodafone, Zapp, Lycamobile, Digi Mobil), precum si servicii de incarcare electronica pentru operatorii de telefonie fixa cu acces international si de Internet, printre care se numara Nobel si Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint ofera servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplatite de tip DTH (Direct-To-Home).

Totodata, PayPoint ofera serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permitand astfel consumatorilor sa trimita sau sa primeasca bani atat din afara tarii, cat si de pe teritoriul Romaniei.

Comerciantii PayPoint ofera clientilor lor si posibilitatea de a schimba numerar in moneda electronica pentru a face plati pe internet in mod sigur si confortabil, prin semnarea de parteneriate cu paysafecard si Neosurf.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related