Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2016

Editia cu numarul 21 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", organizata si anul acesta de Dakino Production, va avea loc sambata, 12 noiembrie 2016, la Beraria H din Bucuresti. In deschidere, publicul va fi intampinat cu un show de stand-up comedy animat de Micutzu, incepand cu ora 21.00. In continuare, va putea fi urmarit formatul deja cunoscut publicului de gen: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internationale, prezentate in premiera in Romania.

Prima editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate a avut loc in 1981, sub titulatura "Friandises", pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, sa-l denumeasca ulterior "La Nuit des Publivores". Succesul sau nu a intarziat sa apara: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat in peste 40 de tari de pe toate continentele.

Acest proiect asigura contactul direct cu cei interesati: clienti – consumatori – existenti si potentiali. Astfel, participantii au ocazia sa se informeze si sa isi educe gusturile in ceea ce priveste dezvoltarea internationala a unei categorii foarte importante in mass-media: publicitatea.

Biletele sunt disponibile online, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos, precum si pe ibilet si la casieria Berariei H.

Sponsorii evenimentului sunt: Altex, Sanimed (producator Colladerma), Cofetariile Apollo si Gett’s Salons.

Parteneri: Romania TV, Romania Libera, Academia Catavencu, Bucharest City App, 220.ro, IQads, SMARK, orasulm.eu, Urban.ro, Cinemagia, Cinefan.ro, Modernism.ro, Ziarul Metropolis, Aarc.ro.   

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related