Destinația filmelor cu dor de ducă se numește Hip Trip

Destinația filmelor cu dor de ducă se numește Hip Trip

Hei, voi cei care nu puteti sta locului, acum exista un festival de film international croit pe masura voastra. Se numeste Hip Trip Travel Film Festival (HTFF) si se afla deja la a treia editie. Discutata si ras-discutata de doi prieteni - Cristian Curus si Dorian Ilie - ideea lansarii unei platforme online de rezervari turistice intr-o sala de cinema s-a copt intr-un festival in toata firea.

Cristian Curus (directorul festivalului) spune ca cel mai dificil demers in ce priveste Hip Trip este obtinerea de fonduri (de stat sau private, deopotriva) din cauza anvergurii mici a proiectului. Dar numarul de spectatori creste de la an la an: prima editie a reunit 3.000 de spectatori in 2 zile de festival, in cadrul celei de-a doua s-a ajuns la 5.000 de spectatori in 3 zile, iar anul acesta Cristian estimeaza ca 6.000 de oameni vor veni la programul de proiectii intins pe 4 zile. Incepand cu 2017, echipa planuieste sa introduca si o sectiune competitionala adresata producatorilor de film. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related