Pentru al treilea an consecutiv, Golin este numărul 1 în topul agențiilor de PR din România realizat de BIZ

Pentru al treilea an consecutiv, Golin este numărul 1 în topul agențiilor de PR din România realizat de BIZ

Golin a fost desemnată Agenția anului la Gala Biz PR Awards și își păstrează astfel poziția #1 pentru al treilea an consecutiv în topul agențiilor de PR realizat de revista Biz, în parteneriat cu compania de cercetare Unlock.

„Acest top este important pentru că reprezintă mai mult decât orice altceva o evaluare pe care companiile o fac partenerilor de comunicare. Așadar, faptul că suntem și în acest an pe primul loc în top este o reflectare a modului în care lucrăm cu clienții noștri și le mulțumim pentru încredere și pentru drumul acesta plin de campanii creative și oportunități pe care-l parcurgem împreună an de an.

Suntem lideri de trei ani, un record în piața locală de comunicare. A fi pe locul 1 nu este însă un dat al sorții, este cel mai frumos premiu pentru cea mai bună, responsabilă și pasionată echipă căreia i se datorează acest rezultat pentru că l-a construit zi de zi”, afirmă Monica Botez, Managing Partner Golin România.

Top 30 de Agenții de PR, realizat de Biz și Unlock, rezultă din corelarea cu ponderi egale (50% – 50%) a doi indicatori: performanța în business (cifra de afaceri, rata de creștere a cifrei de afaceri, profitabilitatea și suma totală a fee-urilor) și percepția clienților (răspunsurile unui eșantion reprezentativ la nivel de industrie format din clienți ai serviciilor de PR). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related