[Culinareala de agentie] Patru fete, doi baieti, toti frumosi. Zookies gatesc carnivor la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Culinareala de agentie] Patru fete, doi baieti, toti frumosi. Zookies gatesc carnivor la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Zookies, daca nu v-ati prins, vine din alaturarea cuvintelor "Zenith" si "Cookies". Si, pentru ca alegerea in materie de ingredient a celor sase de la Zenith Romania e carnea de vita, ne-am putea amuza usor, speculand asupra dish-ului pregatit de ei (oare vor face prajiturele cu rasol? #haha). Dar n-ar fi rasul nostru, caci anul trecut la Cupa ni s-au infatisat pe farfurii mai multe briose dulci cu bacon, care au cucerit de la prima degustare.

Asa ca orice e posibil, premisa de la care nu-i rau sa pornim in circuitul competitional culinar numit Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl si desfasurat saptamana viitoare (9-11 noiembrie) la Chef Parade.

De acord cu noi sunt si Sabina, Lucia, Theo si Daniela, cele patru fete care i-au vrajit pe Alex si pe Liviu sa se alature echipei Zookies in drumul acesteia spre gloria gastronomica. Vorba vine, "vrajit", in realitate se pare ca ar fi avut loc niste preselectii pentru baietii doritori.

 

Si Zenith au spus: "Sa gatim la Cupa!"

Ne-a trecut prin fata ochilor, pe Facebook, ca mai e putin si-ncepe Cupa Agentiilor la Gatit. Agentie? Gatit? Pai daca aici ne fierbe oala, clar ne bagam nasul! Sabina s-a miscat repede si a strans fetele cu care mai impartea retete - Lucia, Theo si Daniela.

Cum trebuia sa ne incadram in 2, maxim 6, am ales sa fim sase - toti frumosi. Pe baieti (Alex si Liviu) i-am acceptat dupa ce ne-au convins ca au cu ce.

Mentionam ca pe Alex l-am ales unanim din priviri ca orator, iar la restul nu dam spoilere. Oricum ne-am imparti, tot iese show!

 

Ingredient si teasing

Am ales sa lucram cu vita fiindca altceva n-a fost. Si fiindca altfel n-avea rost. Ne-am gandit, am facut peste gutuie un spagat, in mamaliga ne-am dat peste cap, dar in final instinctul carnivor a triumfat. Pardon, omnivor, promitem sa livram cu de toate!

 

Echipa, cu nume si identitate vizuala

Noi suntem Zookies. Numele ni s-a aratat din prima. Daniela a facut un grup de discutii pe care l-a numit "Zenith Cookies". Prima replica a fost decisiva - "adica Zookies?" Suntem niste prajiturele care fac treaba buna in bucatarie, fara sa uite de sarea-n bucate.

Logo-ul nostru arata ca, pe cat suntem de dulci, pe atat stim sa manuim o tigaie.

 

Experiente si antrenamente de bucatarie

Toti gatim acasa, de placere si nevoie. Fanii nostri sunt familia si prietenii, dar de cand am dat sfoara-n tara ca venim la voi, ne-au crescut popularitatea si cererea si prin agentie. Mentinem interesul mai cu o briosa, mai cu un biscuite homemade oferite ca sampling.

Ce credeti ca am gatit impreuna ultima oara? Vedeti, auziti, mirositi, gustati si (daca insistati) chiar atingeti cand ne intalnim la Chef Parade, se lasa cu plescaieli si sunete de placere.

 

Inspiratia pentru gatit

Ne inspira tot ce ne inconjoara: vremea de afara, retetele bunicii, legumele care arata mai proaspete in supermarket, Pinterest, minutele de PaprikaTV prinse intr-un bar, bucatica de ceva din frigider, mancarea pe care a comandat-o colegul sau poftele pe care vrem sa ni le astamparam.

Dar cel mai cu jind cascam ochii la clipurile de la Tasty si Tastemade.

 

Pregatiri pentru editia de acum

Pranzim impreuna, ne bombardam cu clipuri de gatit, radem, facem planuri, intalniri. Desigur, si gatim - acasa sau in agentie, afterhours. Dar, mai ales, mancam.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related