Ovidiu Stanciu. Ilustrator de meserie, fuse si la agentie, dar creatia nu se ponteaza, ci se "freelanseaza"

Ovidiu Stanciu. Ilustrator de meserie, fuse si la agentie, dar creatia nu se ponteaza, ci se "freelanseaza"

Artist fara diploma, Ovidiu Stanciu se angaja in '97  pentru prima data ilustrator. A trecut prin Tempo, Bates Romania, Saatchi & Saatchi, D'Arcy, Next Advertising, DDB si altele, multe, incat nici nu mai are nevoie de CV. De atunci si pana acum, cei mai multi ani i-a petrecut la Ogilvy & Mather; dar perioada de circa 7 ani de acolo s-a incheiat prin 2010. Sa fi fost pentru ca agentia nu il exploata la adevarata valoare creativa? Posibil, asa zicea pe atunci Kapa, cand Ovidiu lucra cu GMP pentru Posta Romana, desi era angajat cu acte-n regula. 

Cochetase cu freelancing-ul, dar atunci paraseste agentiile si trece fulltime in baricada "deadline, nu condica".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related