Ladies, Wine & Design – eveniment social restrans adresat femeilor din industriile creative

Ladies, Wine & Design – eveniment social restrans adresat femeilor din industriile creative

Ladies, Wine & Design e un proiect pe care Jessica Walsh, designer si partener la Sagmeister & Walsh (New York), l-a inceput in februarie 2016. In august, editia locala, Ladies, Wine & Design Bucharest, era deja lansata.

Echipa care organizeaza intalnirile de la noi e formata din Iulia Groves (designer, acum freelancer, dupa ce a lucrat in mai multe agentii) si Andreea Ionita (content manager la Geometry Global). La organizarea fiecarei editii, contribuie si cateva colaboratoare si branduri locale, in sistem barter.

Organizatoarele zic ca Bucurestiul e mic si e usor sa initiezi contact cu cineva nou daca vrei, insa romanii sunt mai timizi si, daca nu exista un context, tind sa stea cuminti si sa nu "deranjeze". Asa se justifica evenimentul lor, cu componenta sociala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated