[Bunele maniere online] Sorin Tranca (Friends \ TBWA): Asta mi-ar placea sa fac, cateodata, cu politete: permiteti-mi sa va f... una peste bot, maestre

[Bunele maniere online] Sorin Tranca (Friends \ TBWA): Asta mi-ar placea sa fac, cateodata, cu politete: permiteti-mi sa va f... una peste bot, maestre

Cum sa incepi anul 2017? Il incepi cu politete. Delicat. Si te apuci de un subiect care este aproape. Chiar aici, sub varful degetelor. Noua comunicare cu cei din jur se face asa. Si pentru ca se tot face asa, cu taste, a inceput sa isi teasa organic propria eticheta.

Analizam noul ghid de bune maniere in conversatie, vorbind cu oameni din mai multe domenii. Si scriem, cu ajutorul lor, regulile. Si exceptiile.

Primul pe lista, Sorin Tranca, Managing Partner at Friends \ TBWA. Sorin, care isi semneaza mailurile cu <3, raspunde la numere necunoscute, foloseste inca formule de salut si si-a verificat zilele trecute, de exemplu, de 164 de ori telefonul. Ce ar putea sa il determine pe Sorin sa spuna cuiva titlul de mai sus? Explicatia, in text, alaturi de trei reguli mai ciudate pe care le adauga ghidului nostru.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related