Cum nu l-a ajutat “inmormantarea uleiului” pe Sorin Tranca sa se angajeze la Leo Burnett

Cum nu l-a ajutat “inmormantarea uleiului” pe Sorin Tranca sa se angajeze la Leo Burnett

Asta se intampla prin 1998 si avea 23 de ani. Scrisese 100 de pagini despre o tigaie care prajea fara ulei, tema pe care o primise la primul sau interviu de job. A fost un interviu ratat cu brio, isi aminteste Sorin Tranca, in prezent Managing Partner la FRIENDS\TBWA.

A avut insa si altele mai reusite si asa s-a angajat la Graffiti BBDO, unde a stat mai putin de un an. A urmat Tempo si tot cautandu-si locul cel mai potrivit, a fondat in 2003 FRIENDS Advertising, care s-a unit in 2014 cu TBWA \ Bucharest. In 2010 a pornit The Friends For Friends Foundation (FFFF.ro), care, pe langa multe F-uri, incearca sa sustina tinerii creativi din Romania. In 2013 a dat drumul la Marketizator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related