O cafea pentru hipsterii derutați

O cafea pentru hipsterii derutați

Parcă, totuși, cei de la McDonald's și-ar dori puțin din aura hipsterilor în McCafe-urile lor. Parcă, totuși, ar face și mișto de obiceiurile lor, că, na, este pur și simplu greu să te abții.

Mai ales când vine vorba de cafea. Și de mecanismele complicate ale cafenelelor artizanale, acolo unde barista cu barbă și doctorat în filosofie te privește condescendent când ceri zahăr sau lapte sau o fată cu coc ciufulit și două romane de sertar îți face o mandala din spumă.

În fine, e greu să bei cafea bună în ziua de azi. Câteva din dedesubturile noului val al cafelei, ajuns și în România, puteți descoperi și în seria noastră din Smark, Specialiștii în cafea.

O trecere ironică în revistă a făcut și Leo Burnett London, pentru McCafe.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related